Меню
Ваш кошик

Баклажан БІБО F1 15шт

Баклажан БІБО F1 15шт
Баклажан БІБО F1 15шт

Баклажан Бібо — надранній і надзвичайно продуктивний гібрид з унікальним білим забарвленням плодів, для вирощування в плівкових теплицях, а також у відкритому грунті. Період вегетації — 60-70 днів. Має потужну кореневу систему. Плоди однорідні, овально-конічної форми, розміром 8x18 см, масою 300-400г. Шкірка плодів білосніжна, м’якуш білий без гіркоти. Має високі товарні та смакові якості.

Баклажан Бібо краще pосте на легких, добре підживлених грунтах. Його pозміщюють після paнніx зepнoвиx, огірка, цибулі, бoбoвиx культуp. Оптимальна температура росту — +20-30° С, при +15°С ріст припиняється. Дуже вологолюбива рослина. Тому вирощується найчастіше в теплицях. Замочене або пророщене насіння висівають безрозсадним способом, коли грунт нa глибині 10-12 cм пpoгріється дo +15°C. Під час висадки багато садівників садять ще й редис, для того щоб він перший зійшов і захищав сходи баклажана від бур'янів. Коли сходи баклажана з'явилися, редис разом з бур'янами прополюють, а самі баклажани проривають, залишаючи відстань між сходами 20 см. Розсаду можна вирощувати відразу в торф'яних мішечках, щоб при посадці коріння не були пошкодженні. Для сходів насіння температура повинна бути від +21-26°С, після сходів — не вище +16°С. Через тиждень температуру підвищують до +24°С. Висаджують в грунт, після того як пройдуть весняні заморозки — кінець травня - початок червня, розсада баклажана повинна мати не менше 5-6 листочків і добре розвинену кореневу систему. Перед посадкою розсаду добре поливають. Грунт для посадки готують заздалегідь, роблять розмітку. Через те, що баклажан культура південна, більшість садівників середньої смуги висаджують баклажани в теплицю, але в цьому випадку розсада повинна мати 5-7 листочків і бути більш дорослою, ніж для відкритого грунту. Можна використовувати природний грунт в теплиці, а можна насипний у вигляді суміші перегною і дернової землі 1:3. Схема посадки в два ряди така ж як і у відкритій землі. У теплицях потрібно частіше підживлювати органічними і мінеральними добривами. Збирають плоди, придатні в їжу, на фазі так званої технічної зрілості, поки насіння дрібні, шкірка тонка і ніжна м'якоть. Не всі плоди дозрівають одночасно, тому збирати врожай потрібно вибірково, через кожні кілька днів.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Погано Добре
50.00грн.
  • Наявність: на складі
  • Код товару: bibo001

Доступні варіанти